Мультиінструмент бензиновий AL-KO ВС 260 МТ (113787)

  • Код Товару:
    976518-05
  • Рейтинг:
  • Бренд:
  • Тип товару:
    комбісистеми
  • Клас:
    професійний
  • Живлення:
    бензиновий
  • Об'єм двигуна:
    26 см. куб.
  • Тип двигуна:
    2-тактний
  • Вага:
    16.8 кг
  • Гарантія:
    24 місяці
  • Країна походження:
    Німеччина
  • Показати всі характеристики

Характеристики

Тип насадки кущоріз Мотокоса висоторіз
Тип штанги розбірна
Технічні характеристики
Тип товару комбісистеми
Клас професійний
Живлення бензиновий
Загальні характеристики
Призначення для газону, для обрізки дерев
Регулювання натягу ланцюга за допомогою ключа
Робочі параметри
Довжина шини 250 мм
Ширина стрижки 410 мм
Технічні характеристики двигуна
Об'єм двигуна 26 см. куб.
Тип двигуна 2-тактний
Конструктивні та функціональні особливості
Форма рукояті D-подібна
Ріжуча система волосінь + ніж
Оснащення та комплектація
Комплектація - Мультиінструмент;- насадка-кущоріз (робоча ширина ножа 25 см);- обрізний диск Fast&Easy (робоча ширина 41 см);- насадка-висоріз (довжина шини 25 см);- триммер для живоплоту (довжина шини 39 см);- знімна ручка для зручного транспортування та зберігання;- подовжувач, 80 см;- картонна коробка;- інструкція з експлуатації;- гарантійний талон
Фізичні характеристики та виробник
Вага 16.8 кг
Гарантія 24 місяці
Країна походження Німеччина

Опис

Мультиінструмент складається з основної частини та комплекту насадок, за рахунок яких виконує функції кущоріза, висоторіза, тримера з косильною головкою та металевим ножем. Бензинова версія мобільна, потужніша за електричні аналоги, за рахунок чого оптимальна для обробки зарослих ділянок великої площі.

Особливості AL-KO ВС 260 МТ

Широка сфера застосування

Комбісистема забезпечить виконання основних завдань з догляду за залом та прибудинковою територією - косіння трав, зріз жорстких стебел бур"янів та чагарників, підрівнювання живоплоту, обрізку гілок. На гостре оснащення передбачені чохли, що виключають травми та пошкодження лез.

Професійний 2-тактний двигун

Продуктивний мотор працює на суміші бензину та мастила, демонструє велику потужність для ефективного обрізання чагарникових насаджень та дерев з деревиною різної твердості. Комплектуючі з незначним ступенем зношування гарантують тривалий ресурс, а покращений обдув моторного блоку виключає перегрів.

Зручна D-подібна рукоятка

Ручка-петля сприяє впевненому управлінню технікою при стрижці трав"янистого покриву, корекції форми чагарника, точності зрізування гілок. Покриття не дає ковзати долоням, запобігаючи вислизанню інструмента.

Розбірна штанга

Алюмінієвий тримач з подовжувачем 80 см дозволить компактно зберігати і транспортувати пристрій, швидко збирається-розбирається за рахунок якісних фіксаторів.

Збалансована конструкція

Оптимальне розташування центру тяжкості та ергономіка моделі орієнтовані на комфортне маніпулювання оператором у різних просторових положеннях із мінімальним навантаженням на руки та спину людини.

Відгуки (0)

Питання - Відповідь 0

Ще не було питань.

Чтобы активировать

бонус код Вавада, впишите эту комбинацию в строку и кликните по кнопке «Получить» или «Активировать». Благодаря этому у вас появится одно из поощрений.