Характеристики

Максимальний струм генератора 40 А
панель індикації є
Частота струму/напруги 50 Гц
Конструктивні та функціональні особливості
Особливості панель індикації
Оснащення та комплектація
Комплектація - Блок автоматичного введення резерву; - інструкція з експлуатації; - гарантійний талон; - картонна коробка
Фізичні характеристики та виробник
Гарантія 12 місяців
Країна походження Китай

Опис

Опис моделі Firman (240202093)

Блок автоматичного введення резерву FIRMAN 40А є ефективним рішенням для автоматичного контролю роботи генератора у разі перебоїв з електропостачанням.

Особливості

  • Інтуїтивно зрозуміла панель керування з яскравою світлодіодною індикацією полегшує процес моніторингу та керування пристроєм.
  • Безпека використання пристрою підвищується завдяки наявності металевого замку, який обмежує доступ до внутрішніх компонентів.
  • Спрощена конструкція блоку забезпечує легкість підключення до генератора, роблячи його відповідним навіть для користувачів без спеціальних технічних навичок.
  • Блок автоматичного введення резерву FIRMAN здатний працювати зі струмом до 40 А, що робить блок ідеальним для використання з генераторами та обладнанням середньої потужності.
  • Надійне спрацювання при відключенні електроенергії гарантує постійне енергопостачання для критично важливих пристроїв та об'єктів.

Відгуки (0)

Питання - Відповідь 0

Ще не було питань.

Чтобы активировать

бонус код Вавада, впишите эту комбинацию в строку и кликните по кнопке «Получить» или «Активировать». Благодаря этому у вас появится одно из поощрений.