Характеристики

Максимальний струм генератора 125 А
панель індикації є
Частота струму/напруги 50 Гц
Конструктивные и функциональные особенности
Особливості панель індикації
Оснащение и комлектация
Комплектація - Блок автоматичного введення резерву; - інструкція з експлуатації; - гарантійний талон; - картонна коробка
Физические характеристики и производитель
Гарантия 12 місяців
Країна походження Китай

Описание

Опис моделі Firman (240205093)

Блок автоматичного введення резерву FIRMAN 125А – це високоефективний пристрій для автоматичного керування запуском та відключенням генератора при збоях у центральному електропостачанні.

Особливості

  • Панель керування зі світлодіодною індикацією забезпечує просте та інтуїтивно зрозуміле керування, а також зручний моніторинг стану пристрою.
  • Захист від несанкціонованого доступу за допомогою металевого замка гарантує безпеку та контроль доступу до внутрішніх компонентів блоку.
  • Простота підключення до генератора завдяки продуманій конструкції блоку, що робить його доступним навіть для користувачів без спеціальних навичок.
  • Робота зі струмом до 125 А дозволяє використовувати блок з потужнішими генераторами та обладнанням.
  • Надійне реагування на відключення електроенергії та забезпечення безперервного енергопостачання є важливим для об'єктів та приладів, що потребують постійного живлення.

Отзывы 0

Вопрос - Ответ 0

Пока не было вопросов.

Чтобы активировать

бонус код Вавада, впишите эту комбинацию в строку и кликните по кнопке «Получить» или «Активировать». Благодаря этому у вас появится одно из поощрений.